Varning för känsliga läsare!

Sätt nu inte något i halsen av chocken men idag blir det en lite mer lättklädd blogg 🙂 Har just kommit hem från en ny strand som heter Super Paradise Beach och där sprang jag på den här kvinnan. Kan ni tänka er att man kan älska en plats så mycket så att man tatuerar in namnet på ryggen? Helt galet tycker jag men tjejen ställde mer än gärna upp på en bild.

Annons

Förra året hittade jag ett par badbyxor från märket ES-collection som jag gillade jättemycket. Det var på en av mina resor till Spanien som jag introducerades till badkläderna. Jag har sökt både i Skandinavien och USA efter butiker som säljer ES men helt utan resultat. Skam den som ger sig för här på Mykonos finns hela kollektioen. Jag har köpt tre par och ska tillbaka ännu en gång innan jag åker härifrån. Jag lurade killarna att shoppa lite oxå till ägarens stora förtjusning. Gissar att det var längesen han sålde så många badbyxor på en och samma dag 🙂 Som ni vet så tillbringar jag ju mina vintrar i Miami och där sliter man på badkläderna vill jag lova. Men nu har jag snart en färg för varje dag i veckan, så praktiskt 🙂

De här gröna och gula provbadade jag idag och de funkade faktiskt riktigt bra!!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • Lena Svahn

  Dom var snygga med den breda kanten! Såvida man inte vill ha shorts så funkar ju det där, men såklart bäst om man även är skapt rätt. Och det är ju uppenbarligen ni pöjkar! 😀 Alla hänger efter er va? (Kanske efter vissa mer än andra så pass att man måste dra till en annan ö!)

 • Arska från Finland

  Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!