Vacker utsikt över stan!

Ikväll tog jag med mig en filt och Anna Benson upp på Skinnarviksberget. Wow utsikten där uppe är helt fenomenal och det är så tyst. Det är ganska märkligt faktiskt att det kan vara så tyst även fast man är mitt i en storstad och trafiken går precis nedanför på Söder mälarstrand.

Annons

Hela Stockholm ligger framför oss när vi sitter där på berget och begrundar hur vackert det är i vår huvudstad. I luften känns det nästan som höst så det som fattades är en kopp varm choklad och en limpsmörgås 🙂 Är det någon som vet hur många kyrkor vi har inne i stan?? Jag minns att jag försökte räkna upp alla här på blogen för något år sedan men tror inte jag lyckades så bra. Tornen sticker i alla fall upp både här och där och bildar en fin siluett på himlen.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • Mia

  Jag googlade hur många kyrkor det finns i Stockholm och svaret är ca 70 st i innerstan. Den äldsta är Storkyrkan från slutet av 1200-talet. 🙂

 • Gabriel

  Hej Mia. Oj är så många kyrkor, det hade jag aldrig kunnat gissa! Tack snälla för infon. Kram Gabriel