Tobias flyttar till Danmark!

Avskedsfest för Tobbe som lämnar oss för en tid. Han ska ner till Köpenhamn och göra en säsong av danska ”Let’s dance”. Vi träffades ett gäng på Mississippi Inn som ligger vid Nytorget på Söder. Agneta Sjödin, Mia Karlsson, Pelle Eriksson som flyttar till Costa Rica på fredag, Peter Lindkvist och några till.

Annons

På menyn stod kött, kött och mera kött 🙂 Jag tog en grillad biff med majskolv och bakad potatis. Grymt gott!! Eftersom jag har min Du kan sjunga gospelkör i Malmö varje vecka så får jag tillfälle att träffa Tobbe några gånger under hösten. Gissar att det blir en hel del Köpenhamn framöver.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • Meta

  Åh Costa Rica….. nu blir t o m jag lite avis….
  Fast jag är glad att få träffa dig 10 onsdagar i höst ju
  Kram 🙂

 • Gabriel

  Hej Meta. Costa Rica verkar vara riktigt härligt. Men det finns kvar, snart ses vi i kören i Malmö. Kram Gabriel