Tidningsintervju på Nacka Strand

Min vän Roger Lundgren skriver för tidningen S och idag gjorde han en intervju med mig som kommer om några veckor. Där kommer jag bla att berätta om min mycket speciella upplevelse vid det kungliga bröllopet förra sommaren. Imorgon blir det fotografering men vi började med själva intervjun. Vi satt ute på restaurang J i Nacka Strand och njöt av solen. När vi var klara tog vi med oss Anna Benson och mötte upp Jonas och Melker på Stora Essingen….

Annons

… där bjöds det generöst på fika i gröngräset. Jonas och Melker hade fått med sig hela konditoriet så vi kunde vraka och välja mellan allt från wienerbröd till chokladrån. Ännu en härlig dag när sommaren är som bäst i Stockholm.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • Hanna

  Härligt att se att ni hittade hit till vår fina natur på Essingen. Ni satt ju precis utanför här. Badade du också?
  Bamsekram

 • Eva-Lena

  Skrik till när tidningen ligger ute i affären så ska jag gå o shoppa den 😉

 • Gabriel

  Det lovar jag 🙂

 • Gabriel

  He he nej det blev inget bad för mig men Jonas var i vattnet 🙂 Kram

 • Hanna

  Jasså du var badkruka. Inte likt dig. Du som alltid skryter med att du badar. Du får koma tillbaka så får vi se vem av oss som är badkruka. Kram