Tänker på Norge

Mina tankar och böner går till alla i Norge som idag har drabbats av den fruktansvärda tragedin. Jag fick en chock när Tobias under lunchen kollade mobilen och berättade om det som hade hänt. Svårt att ta in allt det hemska som hänt så nära inpå oss och ännu svårare att förstå det när man samtidigt sitter i solen och njuter av en bedårande utsikt över Medelhavet.

Annons
Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • Berit Karlsvard

  Jag instämmer med dej Gabriel. Jag är bestört och känner sån avsky för extremistern som har gjort detta. Nyheter hela tiden här på radio o TV
  Kör försiktigt 🙂 🙂
  Kram Berit

 • Gabriel

  Ja det är så fruktansvärt. Kram lovar att köra försiktigt