Sorry men portugisisk mat är inte den bästa!

I morse drog hela gänget iväg på ett bergspass men jag valde att stanna kvar och bara njuta på stranden. Kände att jag behövde några timmar på egen hand och dessutom hade jag en hel del att planera inför morgondagens konsert. Vågorna var kolossalt höga idag och av någon konstig anledning så var vattnet varmare än vanligt. Det är härligt med vågor, men samtidigt har jag stor respekt för alla undervattensströmmar som suger ut vattnet när vågen slagen. Jag var med om en ganska läskig grej på Gran Canaria för några år sedan när jag höll på att totalt drivas bort av de starka strömmarna.

Annons

Maten här i Portugal är ganska usel om jag ska vara riktigt ärlig men vi har hittat en liten restaurang nere vid stranden som serverar grillad fisk och underbara omeletter. Här ser ni brorsan tillsammans med Las Chicas tjejerna som sjunger i kören. Tobias Wallin, Jonas Hedqvist och Oskar skymtar oxå fram.

Så här läcker är min nya Portugalfavorit. Tänk att en vanlig ost och tomatomelett kan bli så betydelsefull på tallriken 🙂

Den här positionen gillar jag allra mest och snart är det dax för ännu en härlig vinter i Miami. Det brukar bli ganska många dagar på stranden där borta men vädret kan även vara lite skakigt mellan december och mars. Lika bra att passa på nu ha ha!!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • Agnes

  Hur kan man vara så fin som du är? Jag såg precis på kanal 5 när du lagar mat och jag fick tårar och gåshud av dig, du är en sådan fin och unik person som har ett så stort hjärta!! Jag var bara tvungen att leta reda på dig och gå in och kommentera och nu ska jag även börja följa din blogg. Du har nu blivit min stora förebild och jag vill också starta upp organisationer och liknande för att hjälpa barn och vuxna. Du är verkligen en strålande stjärna, flera som dig borde finnas!

  Kramar Agnes

 • Gabriel Forss

  Tusen tack Agnes för ditt fina meddelande. Jag blev så oerhört glad av det du skrev. Stor kram Gabriel