Solig lördag på Telegraf

Jag brukar åka bil nästan överallt. Där jag bor så är det lite knöligt med kommunikationer så bilen används flitigt. Eftersom jag inte dricker alkohol så blir det även jag som får köra mina vänner till middagar och fester. Men idag var det helt ombytta roller. Jag blev upphämtad av Henric Lunqvist och Ola Lauritzson i en mycket läcker Jaguar. Kände mig som en prins där i baksätet när vi gled fram på gatorna.

Annons

Vädret här i Stockholm var strålande så vi bestämde oss för att åka till Restaurang Telegraf och käka lunch. Som ni ser ligger stället precis vid vattnet och stora båtar passerar här i Stockholms inlopp. Det är lite knöligt att hitta hit men man åker mot Gustavsberg och tar av i Orminge.

Restaurangen är en gammal omgjord telegraf, därav namnet :-) och jag var här första gången för säkert 8 år sedan. Tror att det var i samband med förberedelserna inför en julturné. Vi repeterade ute i Orminge och så blev jag introducerad till det här underbara stället.

.

Konstnären Annelie Asp ställer just nu ut sina tavlor i matsalen. Det var några som föll mig lite extra i smaken. Jag gillar hennes sätt att måla. Mina väggar här hemma är helt kala så jag kanske borde slå till på några tavlor.

Jag var sugen på det allra onyttigaste som fanns på menyn. Burgaren var grymt god!!

På andra sidan vattnet ligger Lidingö. Närmare bestämt Brevik. Vattenvägen tar det knappt 5 min men skulle man åka bil så får du nog räkna med 1 timme.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter