Snuva och fotografering

Jag vaknade i morse med världens dunder förkylning. Ni vet när det känns som att man varken kan andas eller svälja. Men det var bara att snyta sig och hoppa in i duschen för jag hade en fotografering som väntade. Jag har tagit bilder till lite framtida projekt med fotografen Joakim Karlsson. Han är så fantastiskt duktig och jag väntar med spänning på att få se resultatet. Jocke bor i Skåne men den här veckan är han uppe i Stockholm på olika uppdrag så då passade jag på att boka en dag. Det är även Jocke som har tagit bilen som ni ser längst upp på min bloggsida.

Annons

Vi började med att plåta på Berns Salonger. En perfekt miljö när man vill ha en vacker bakgrund. Det är så läckert med de stora kristallkronorna som hänger i taket och ljuset i hela lokalen är näst intill magiskt.

Tanken var att vi skulle fortsätta att fotografera utomhus men regnet bara öste ner. Vi bytte helt riktning och hamnade på det här 70-tals inspirerade hotellrummet. Ser kanske lite märkligt ut just på den här bilden men jag tror att bilderna vi tog kommer att bli riktigt coola när Jocke har redigerat och fixat lite.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter