Sista dagen på Mykonos

Vet att jag kanske är tjatig med alla mina solnedgångsbilder men det är ju så otroligt vackert här. Kolla in färgerna på himlen så läckert att jag nästan tappar andan.

Sista dagen på Mykonos började med en lång frukost och så vespan ner till stranden. Tänk att det kan vara så roligt att köra moppe, jag tror faktiskt att jag ska slå till på en när jag kommer hem. Kan vara bra att ställa bilen ett tag nu när vädret ändå är ok.

Annons

Vi tog en ganska tidig lunch idag. Tror att klockan bara var 16.30 när vi satte oss till bords. Ni som har följt bloggen under veckan vet vid det här laget att dygnet inte fungerar som vanligt här i Grekland. Allt är jättemycket senare än hemma och det passar mig ganska bra har jag märkt. Vi träffade upp lite kompisar på stranden som vi bjöd in till lunchen.

Det blev en mozzarellapasta för min del med både färska och soltorkade tomater. Det är något speciellt med tomaterna här nere, dom smakar mycket mer än hemma och så känns dom mycket färskare. Efter lunchen lite mer sol och så begav vi oss hemåt.

Tänk att jag lyckades hitta ett piano på den här ön. Kunde inte riktigt låta bli och kolla om det var stämt. Betyg godkännt 🙂 Sista kvällen har tillbringats på ännu en härlig restaurang. Vill ni äta riktigt god mat varje kväll så är resemålet givet. Mykonos har så många bra krogar så man blir helt matt och mätt 🙂 Men om ni åker hit så se till att ta med den stora plånboken för det är inte billigt. Nu ska jag sova några timmar sen drar jag till Aten på nya äventyr. Kram och godnatt!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter