Sång med SAS-ledningen och bokrelease

Idag har jag gjort något riktigt skojigt ute på Arlanda Flygplats 🙂 Det hela började med att jag för några veckor sedan blev uppringd av en tjej på SAS som heter Christina Ericsson. Hon undrade om jag hade möjlighet att komma och öva in en sång med de hundra största cheferna på SAS. Den här sången skulle sedan framföras på Arlandas inrikesterminal i form av en flashmob. Allstå helt plötsligt från ingenstans skulle hundra personer dyka upp och sjunga, för att i nästa sekund bara gå därifrån. Visst låter det skoj!

Annons

På bilden ser ni mig tillsammans med SAS vd Rickard Gustafsson och vice vd Henriette Fenger Ellekrog. Det var Rickard som inledde hela flashmoben med att presentera sig för en resenär som skulle ut och flyga. Han sa – Hej jag heter Rickard Gustafsson och är vd för SAS. Är det du som är….. och så sa han resenärens namn. Efter det började Henriette sjunga några rader. Under tiden smög sig de andra 98 cheferna närmare resenären och när dom var framme klämde dom i med refrängen.

Så här såg det ut när hela gänget var igång. Låten filmades och kommer så småningom att synas lite här och där gissar jag på.

Jag stod uppe i trappan och dirigerade så att gruppen skulle sjunga i samma tempo. Det är lätt när man sjunger helt acapella att någon sjunger fortare än de andra och då blir det lite galet med låten. Jag var så imponerad, det blev en riktigt bra kör av topp 100 cheferna.

Christina Ericsson och Soliman Herrera har jobbat hårt i flera veckor för att planera allt in i minsta detalj.

Efter äventyret på Arlanda åkte jag till Hotell Stureplan där min vän Åsa Vesterlund firade sin nya book ”Happy Go Lucky”. Åsa bor i Florida och vi har lärt känna varandra när jag har varit där under vintrarna. Jag tog med mig Anna Benson och vi minglade runt och pratade och fick även varsitt exemplar av den nya boken.

Tack Åsa för en mysig kväll!

Min vän Royal Roger, kungaexperten var på plats och som alltid i hans sällskap skrattar man mycket. Nya roliga berättelser varje gång!!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter