Provlagar middag inför reportage

Jag har precis checkat in på ett mysigt hotell i Markaryd i Småland. Snart ska jag sova några timmar innan det är dax för en heldag med repetitioner och konsert. Det är ett stort 40-årsjubileum imorgon och då har dom bjudit in mig att ha en kördag med konsert på kvällen. Jag berättar mer om detta imorgon.

Annons

Tidigare idag åkte jag hem till mina vänner Lars och Henric för att provlaga en maträtt inför ett reportage som jag ska göra för en av Kvällstidningarna 🙂 Jag är verkligen helt usel i köket, alltså så dålig att jag oftast håller mig undan när det ska till att lagas middag. Men idag var jag tvungen att göra ett försök.

Sallad, sparris, rödbetor, chevre, lime, walnötter, honung var några av ingredienserna…..

…. och en Salmalax så klart!

Voila!!! Så här blev resultatet. Jag är ganska nöjd faktiskt. Mina vänner tyckte att det såg överstylat ut på tallriken. Vad tycker du?

Men både Henric, Lars och Johan som oxå var på besök gillade min maträtt…

… så nu känner jag mig lite lugnare inför tisdagens matlagningsuppvisning, eller??!! Hjälp, hur ska det gå? 🙂

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter




  • Hanna

    Håller du bara tungan rätt i mun, inte stressar upp dig ocj koncenterar dig på matlagningen. Går det utmärkt vännen.
    Kram

  • Berit Karlsvard

    Salmalaxen som är så fin filé är ju godast som sushi , men ok smaken är olika. Testa nästa gång
    Lycka till ,uppläggningen va vacker
    Kram

  • Annodd

    Det låter jättegott ! Du klarar nog detta galant som allting annat. När ska du vara med ”i stjärnornas middag” ??

  • Johan

    Hej Gabriel, nyfiken på vilken av kvällstidningar som du gjorde reportage i det ser gott ut på receptet kan du tispa om vilken tidningen samt datum