Pride har flyttat till Kungsan!

Ikväll tittade jag förbi Kungsan en sväng där Pridefestivalen pågår för fullt. Jag har under dagen varit på en grymt rolig TV-inspelning som fortsätter hela veckan. Tyvärr får jag inte berätta nått så det är bäst att jag håller tyst 🙂 Jag mötte upp Ola och Linus Erlandsson som är helt nyanställd på Olas företag Gi-boxen. Vilket lyft att flytta Pride till Kungsan. Kändes som att vara på konsert och inte som att vara i en inhägnad djurpark som tidigare år. Det var en skön blandning av folk på plats och stämningen var verkligen på topp.

Annons

På scenen bjöd Dark Ladies på en grymt bra show med de senaste hitsen från Beyonce och Lady Gaga.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter