Premiären är avklarad!

Premiären av Allsång på Steninge är precis över och jag har landat hemma i soffan. Vilket vackert ställe Steninge Slott är? Jag var ute där en sväng i vintras och tyckte redan då att det var härligt, men nu utan snön är det oslagbart. Till och med lokalen som vi hade allsången i kändes annorlunda på något sätt och där kan jag inte direkt skylla på snön:-) Vi hade konserten inne i den stora stenladan, i en jättelokal med stora fönster och massor av takbjälkar. Ett helt perfekt rum där alla i publiken har bra utsikt!

Annons

Dagens gästartist var underbara Pernilla Wahlgren. Jag älskar att jobba med henne!! Hon är så otroligt lätt och vi har väldigt bra kemi både på scenen och privat. Roligt hela tiden helt enkelt! Jag gästades även av sju skönsjungade tjejer som kallar sig för Dream Pack. Lägg namnet på minnet för dom är GRYMMA!! Stämsång i världsklass, jag lovar!

Pernilla och jag precis efter soundcheck.

…. lite smink och ombyte och så fina blommor förstås!

Den här gulliga tjejen kom fram på scenen och sjöng ”Pippi Långstrump” tillsammans med några andra barn. Ett av mina favoritinslag i allsången är just när barnen får sjunga själva. Det finns så mycket talang runt om i vårt land och här får vi verkligen se morgondagens stjärnor.

Ekebykören under ledning av Eleonor Holm var ett stort stöd för mig ikväll och de kommer att vara med mig framöver på söndagarna i Steninge. Kören framförde även fyra egna låtar. Tusen tack för en insats!

Mina fina föräldrar kom upp till Stockholm för att vara med på premiären. Vi avslutade kvällen på restaurang Göteborg i Hammarby Sjöstad! Tack för allt som ni gör för mig! Älskar er så mycket!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • Sofia Hiller

  Tusen tack för igår!
  Det var såå roligt att få sjunga med er! Och det är verkligen sant att man blir lycklig av att sjunga, jag känner mig på strålande humör idag med 🙂

 • Sofia Hiller
 • Eva

  Tack för en trevlig allsångseftermiddag! Mysigt ställe, Steninge! Hoppas verkligen att fler kommer och sjunger med de nästkommande gångerna, men vi som var där gjorde vad vi kunde!
  De unga tjejerna, Dream Pack, sjöng så man fick gåshud! Otroligt duktiga!

 • Erica

  Men hallå där herr Lila! De där snygga skorna vill ju en annan färgfantast veta var du köpt om det går för sig?

 • Gabriel

  Hej Erica. Tack så mycket. Mina lila skor kommer från Paul Smith.

 • Erica

  Tack snälla! Det är en riktigt klockren outfit du lyckades knåpa ihop! Heja dig