Premiär av Du kan sjunga gospel

Jag studsar runt här hemma som en liten duracellkanin. Är full av energi efter kvällens premiär av Du kan sjunga gospel här i Stockholm. Kändes som taket skulle lyfta i kyrkan flera gånger. Jag tror att alla var extra sångsugna så här första gången på terminen. Höstens upplaga av Du kan sjunga gospel kommer att bli grym! Det låter redan fantastiskt bra och jag är en stolt och lycklig körledare.

Annons

Utanför kyrkan på St: Eriskplan ringlade kön lång. Närmare tusen personer hade kommit för att sjunga i kören ikväll. 10 gånger kommer vi att öva under hösten och den 28 nov blir det stor konsert. Jag kommer att berätta mer om det längre fram. Titta gärna förbi Filadelfiakyrkan någon måndag om du har vägarna förbi.

På onsdag är det Malmös tur att sjunga. Kl 19.00 drar jag igång i St:Johanneskyrkan!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter