Portugisisk middag med kören!

Efter dagens sångpass med kören gick jag för att kolla in kyrkan som vi ska ha konserten i på fredag. Den ligger mitt i Monte Gordo och är en katolsk kyrka. Jag var lite orolig för att det skulle bli problem med klädsel och sångval men det verkar som att de är ganska öppna här i Portugal för både kläder olika typer av musik. Kyrkan är otroligt vacker men jag vill inte avslöja riktigt ännu hur den ser ut inuti, utan jag väntar till på fredag 🙂 LaGaylia Frasier kommer ner som gästsolist och vi hoppas att det blir fullt med folk.

Annons

I kväll var det gemensam middag på en supermysig restaurang en liten bit ifrån hotellet. Vi blev serverade portugisisk fisk och en väldigt mastig soppa. Sådär får maten i betyg av mig!! Men till efterrätt kom det in en härlig brulépudding och då blev jag riktigt lycklig igen. Jag älskar allt som är sött och sliskigt. Jag nu menar jag på tallriken alltså 🙂

Till bordet hade jag de här trevliga kvinnorna. Ann till vänster på bilden och Anki till höger. Båda tjejerna är med och sjunger i kören här nere och de var även med på resan som vi gjorde till Karibien och New York i vintras.

Om ni vill se hur ”bra” jag är på att laga mat så kolla in 4 stjärnors middag imorgon onsdag kl 19.00 på Kanal 5.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter