Portugal dag 2

Andra dagen i Portugal började med 2 timmars körövning och sen blev stranden. Vädret här nere är sagolikt härligt och vattnet är precis lagom temperatur för mig. Anders Bagges mamma Lisbeth har sjungit i min kör sen jag drog igång Du kan sjunga gospel 2004 och det är tredje gången som hon är med mig här nere i Monte Gordo. Man brukar ju säga att bakom varje framgångsrik man finns det en underbar mamma och det gäller verkligen för Anders mamma Lisbeth!

Annons

Min bästa Miamikompis Jonas Hedqvist är här och kör dans-, träning- och body and mindklasser. Vi har ikväll suttit och planerat vår kommande vinter i Florida över en pizza.

Vi valde att ha körövningen inomhus idag för det är lite klurigt med vinden utomhus som tar bort mycket av klangen. Viktigt att alla hör varandra ordentligt i det olika stämmorna.

Den här mannen gick loss ordentligt idag. Han körde en egen show på stranden. Härligt med människor som inte bryr sig utan kör sitt eget race!!!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter