Oslagbart på Börsen

Jag tog med mig min vän Anna Benson till Hamburger Börs ikväll för att kolla in premiären av den nya showen Oslagbart. Den här veckan har verkligen varit helt galen på vimmelfronten. Fest varenda kväll, så det är tur att jag är nykterist!

Annons

Vi var på plats ganska tidigt och blev bjudna på en trerätters middag med en bit lax till förrätt. Till huvudrätt fick vi en riktigt mör köttbit och desserten var en bit choklad. Sissela Kyle och hennes man sällskapade oss vid bordet och som ni säkert kan förstå så blev det många härliga skratt.

Showen med Niklas Strömstedt, Pernilla Andersson, Andreas Johnson och Petra Mede drog igång kl 21.00 och var en skön blandning av musik och humor. Ljudet på Börsen är så fantastiskt bra och om du precis som jag älskar livemusik så är den här lokalen det allra bästa alternativet för en lyckad konsert. Kan oxå bero på att en av sveriges allra bästa ljudtekniker David Granditsky rattar bordet på Börsen. Jag gillar kombinationen av artister och det känns som att det finns något för alla.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter