Nyklippt och nymasserad!

Nu var det alltför längesen jag besökte min frisör Björn och blev klippt. Idag kunde jag bara inte vänta längre så jag dök ner på salongen och de extremt långa lockarna hamnade under saxen 🙂 Nja riktigt så är ju inte fallet tyvärr men ni vet ju hur det känns när man inte kan forma någon frisyr längre utan allt ser bara konstigt ut.

Annons

Efter lite fix och trix från Björn så känns nu allt mycket bättre och jag åkte  iväg och repeterade med min Du kan sjunga gospelkör utan mössa.

Det här är nåt av det allra bästa jag vet. Att få håret tvättat och huvudet masserat samtidigt som hela stolen masserar kroppen. Jag skulle kunna köpa en sådan här tvättanordning hem till lägenheten bara för att få njuta lite varenda dag. Stolen fäller man dessutom ner till liggläge och det är väldigt lätt att somna vill jag lova.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter