Mysig allsångssöndag med Hannah Graaf!

Precis hemkommen från en rolig allsångskväll på Steninge Slott. Som jag berättade tidigare så var det debut för Hannah Graaf i allsångssammanhang och hon var jättebra. Vilken underbart vacker röst!! Jag har peppat henne hela dan att göra fler konserter och spela in en skiva. Bra idé eller hur?

Annons

Härliga Ekebykören var med och stöttade mig även idag och eftersom jag dras med den här otäcka förkylningen så tackar jag extra mycket för hjälpen!!

Körledaren Eleonor Holm sjöng duett med Hannah Graaf i Ted Gärdestads ”För kärlekens skull”.

Jag har ett stående inslag på mina allsånger och det är när alla barn får komma fram och sjunga. Idag blev det lite kaos på scenen men samtidigt så charmigt. Vi sjöng ”Här kommer Pippi Långstrump” tillsammans.

9-åriga Wilhelm bjöd publiken på Michael Jacksons ”Ben”. Håll utkik efter den här killen. Han kommer att gå långt!!

Tack  härliga Hannah för att du ville vara min gäst idag! Välkommen tillbaka!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter