Mopeddrama på Mykonos

Här på Mykonos är avståndet mellan stränderna och själva staden ganska stort så vi beslutade att hyra varsin Vespa. Det började riktigt illa då Tobias redan på parkeringen körde in i en vägg och vurpade så pass hårt att backspegeln rök och han själv blev liggande på backen med moppen över sig. Mitt hjärta stannade för en sekund innan jag försäkrat mig om att det gått bra trots allt. Lite skakiga gav vi oss ut på vår första tur. Det gick bra i ca 20 min sen fick jag bensinstopp och blev stående i en dalgång. Ytterligare en halvtimme passerade innan jag hade hämtat upp bensin så att vi kunde åka vidare mot stranden.

Annons

Resan och alla intryck gjorde mig genast hungrig och jag blev lurad av en strandförsäljare att köpa världens största donut. Den var inte särskilt god men jag kunde ändå inte låta bli att äta upp hela 🙂

Jag kompenserade donuten med att äta en väldigt nyttig och god sallad. Blandat grönsaker och frukt. Underbart gott, varför finns det inte flera sådana salladsalternativ hemma i Sverige?

Vi avslutade dagen och började kvällen med att avnjuta solnedgången från Mykonos bästa utsiktsplats. Det är så vackert här så det är inte klokt!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • Synnöve

  Det där med mopparna låter som sånt man kan skratta åt i efterhand, och Tobias ser ju ut att må bra trots vurpan. Ha det gott!

 • Gabriel

  Tack o lov så klarade han sig. Vi fick alla en tankeställare och stor respekt för våra mopeder. Ha en skön helg. Kram