Konsert med Team Gabriel

Äntligen fick jag spendera en eftermiddag och kväll med det här härliga gänget. Som jag har längtat!! Jag och Team Gabriel hade konsert på Katrineholms-Veckan i ett tält mitt på torget. Det var trångt på scenen och vi kom inte igång i tid pga ljudproblem, men det var en grymt härlig stämning på de ca två tusen i publiken som kom för att kolla på oss ikväll. Tack kära publik för att ni orkade vänta trots att vi blev så försenade.

Annons

Tältet var öppet på sidorna så det gick att kika in från alla håll och kanter.

Framför scenen var det ett stort dansgolv och jag passade på att ta mig en svängom när jag sjöng ”Bara hon älskar mig”.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter