Konsert med Team Gabriel i Värmland

Igår satte jag mig i bilen från Småland och åkte upp till Årjäng i Värmland för att ha en konsert tillsammans med Team Gabriel. Kören kom med buss från Katrineholm och vi möttes upp i den vackra Västra Fågelviks kyrka som ligger precis intill kanten av en sjö. Det var den allra första kyrkokonserten som jag och kören gjorde tillsammans och det var så kul. Det blir väldigt avskalat när man har en konsert i en kyrka. Akustiken tar fram alla röster och det finns inget att gömma sin bakom. Det blir helt enkelt på riktigt! Vi kompades av min bror Jocke som växlade att spela piano och gitarr. Kyrkan var så gott som fullsatt och det verkade som att publiken hade lika roligt som vi hade.

Annons

Den obligatoriska gruppbilden togs denna gång på kyrktrappan!

Västra Fågelviks kyrka. Jag skulle ha tagit bilden på lite längre avstånd så att ni hade fått se den fantastiska natur som breder ut sig på båda sidor om kyrkan. Lätt att vara efterklok 🙂

Vi körde ett souncheck innan konserten och testade för första gången sen Körslagetfinalen att sjunga Leonard Cohens ”Halleluja”.  Det lät helt fantastiskt om kören så vi bestämde oss direkt för att lägga in den som extranummer på konserten.

Autografskrivning och skivförsäljning efter konserten. Värmlänningarna tog emot oss med mycket värme och kärlek. Tack för den här gången!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter