Jessica Anderssons gripande berättelse!

Jag läser böcker väldigt sällan. Sist jag läste ordentligt var för exakt ett år sedan då jag var på en liknande ladda-batterierna-resa på Mallorca. Sen jag kom till Kreta har jag inte kunnat slita mig från Jessica Anderssons bok ”När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var”. En enormt gripande berättelse om Jessicas uppväxt med sin mamma som var missbrukare. Tårarna bara sprutade när jag läste om allt hemskt som hon har upplevt. Jag hade hört från flera håll att det skulle vara en stark bok men jag kunde aldrig föreställa mig att den skulle ta tag i mig på det här sättet.

Annons

Jag och Jessica har jobbat ihop vid flera tillfällen och vi känner varandra lite grann. Det blir bara så extra hjärtekrossande när man inser att den här fina tjejen har haft det så tufft i livet. Jag önskar att jag hade varit där och kunnat hjälpa henne. Jag är uppväxt med helt fantastiska föräldrar som bara har överöst mig med kärlek. Alla barn borde få den uppskattningen hemma. Ett barn ska inte behöva vara mamma åt sin mamma! Ett barn ska inte behöva vara rädd varje gång hon öppnar dörren till sitt hem! Ett barn ska bara få vara ett barn!

Om du inte redan har gjort det så läs boken!! Jag har fått mycket att fundera på och lärt mig massor om hur vi människor faktiskt bemöter andra som inte åker räckmacka genom livet.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • anneli

  Jag läste boken förra sommaren och jag kan bara hålla med dig, det är en otroligt gripande berättelse om hur hon har haft det, hon har varit ett riktigt maskrosbarn och det är så skönt att veta att det har gått så bra för henne i livet, hon är helt fantastisk !

 • Mk Vikstrom

  Ja livets öden är olika. Det ska man ha i åtanke innan man dömmer. Men vet aldirg vad andra har med sig i bagaget.Lyssna,se bakom masken och hitta rätt.

 • Åsa Almerud

  Hej Gabriel. Låter som du har det härligt där i solen. Jessicas bok läste jag också för en tid sedan, den var riktigt bra och gripande. Fy vad jobbigt hon har haft det men vad jätte härligt att se henne nu för tiden Hon är ju en fantastisk sångerska och så dansar hon ju så bra. Hon är en av mina favoritartister i Sverige. Kul att du har jobbat med henne. Vi kanske får se henne på DKSG, vilket vore jätte kul.
  Kram/Åsa