Jag saknar dig!

Anna Benson och jag var på biopremiär igår. Det var den svenska filmen ”Jag saknar dig” som visades och den bygger på en verklig händelse. Jag var nog inte riktigt beredd på alla känslor och starka scener som filmen innehöll. Det var minst sagt en snyftare.

Annons

Handlingen utspelar sig i Piteå och det är två enäggstvillingar i huvudrollerna. Man får följa deras liv tillsammans, deras likheter och olikheter. En dag dör den ena tvillingtjejen i en trafikolycka. Denna tragedi får enorma följder för hela familjen och tvillingsystern förlorar en del av sig själv. En väldigt gripande berättelse. Tag med massor av näsdukar om du ska se filmen!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter