Grekisk fest med porslinskross

Börjar med att ge er ännu en vacker bild över Mykonos. Är helt tagen av den enorma natur som Greklands pärla har att erbjuda. Det är så vackert så man inte tror att det är sant.

Nu till något helt annat. Ikväll var det Grekisk fest på ett av hotellen i närheten. Vi var mycket nyfikna på detta och begav oss iväg för att undersöka närmare. Det var uppdukat traditionell grekisk mat och ur högtalarna strömmade zorban. Många dansade och jag försökte hänga med…..

Annons

…. efter några timmar började personalen dela ut tallrikar och ett enormt krossande av porslin tog fart på dansgolvet. Jag och Tobias hängde givetvis på och det var en väldigt härlig känsla att få slänga de vita tallrikarna rakt ner i backen. Det var ungefär som när jag som liten besökte porslinsavdelningen på NK och mamma fick hålla i mig för att jag inte skulle riva ner något från hyllorna. Nu helt plötsligt var det tillåtet att bara drämma allt i golvet.-) Ber om ursäkt för bildkvalitén men skyller på fotografen Ola Lauritzson 🙂

Efter krossandet var klart var det bara att trampa runt bland skärvorna.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • Annapraktik8

  Vems ben;)

 • Gabriel

  Ha ha jag vet faktiskt inte 🙂