Glow Car fixar biltvätten!

Jag har inte tvättat min bil på evigheter och när man har en svart bil så syns precis allt. Det var damm och smuts både invändigt och utvändigt så idag bestämde jag mig för att göra något åt saken. Jag åkte därför till Glow Car på Idungatan 3 i Vasastan. Jag tog en chansning och droppade förbi helt oanmäld och jag hade riktigt tur för det fanns en tid ledig på direkten. Killarna i tvätten sa att det skulle ta ca 1 timme för ut- och invändigt tvätt.

Annons

Under tiden som bilen blev fixad satte jag mig på ett fik i närheten. Tänkte att det är ju faktiskt fredag så varför inte unna sig en rejäl morotskaka 🙂 Jag lovar, den var precis lika god som den ser ut. Visst var det festligt med strössel och cocktailpinne?

När jag kom tillbaka till Glow Car så höll den här killen på att torka torrt det allra sista på bilen. Visst blev min kärra snygg?? Jag kände mig mycket nöjd och bara 250 kr fattigare. Det var det värt!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • Eva-Lena

  Herregud, de va sjukt billigt! Då får man vara nöjd på flera sätt, ren bil o pengar kvar i plånboken 😉

 • Gabriel

  Ha ha ja det är verkligen en bra deal 🙂

 • Erik

  Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig därefter fysiskt då jag krävde kompensation.. Inget man ska rekommendera alltså.. ujuj. Varna snarare.