Gabriels Änglar presenterades för 6000 elever!

I morse tog jag bilen ner till Katrineholm för att tillsammans med Team Gabriel och Friends presentera Gabriels Änglar för alla elever i kommunen. Alla elever betyder 6000 st och det var väldigt fullt i Stadsparken vill jag lova. Vi körde två konserter från scenen. Den första var för låg- och mellanstadiet och förskolan. Den andra för högstadiet och gymnasiet. Jag och Team Gabriel öppnade med ”I wanna dance with somebody” och därefter berättade jag min vision med Gabriels Änglar. Det är ett projekt där jag, kören, Friends och Katrineholms Kommun tillsammans med lärare och elever ska hitta en form att stoppa all mobbing på skolorna i Katrineholm. Alla elevråd kommer att samla in information från sina skolkamrater och därifrån ska vi utarbeta en plan som skräddarsys för det behov som finns i Katrineholm. Vi har startat en insamling till Gabriels Änglar och målet är att få in de 500 000kr som vi gick miste om när vi kom tvåa i Körslaget.

Annons

Det var inte bara jag och Team Gabriel på scenen idag utan programmet gästades av hip hop duon Norlie och KKV, dansare från Katrineholmsrevyn, sveriges bästa akrobat Elin König Andersson (som ni ser med mig på bilden), trollkarlen Jonas Lindblad, ett härligt team från Friends och Bildningsförvaltningen.

Lite smått kaos uppstod vid autografskrivningen. Blir lätt så med 6000 barn 🙂

Amelie Furborg från Friends och jag intervjuades i sveriges radio P4:s förmiddagsprogram.

Norlie och KKV tillsammans med Team Gabriels medlem Emma Yderbo. Killarna gör hip hop på svenska och är riktigt grymma!!

Team Gabriel och jag vill tacka alla som var med och gjorde dagens uppstart av Gabriels Änglar till en fantastisk upplevelse!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter