Friends with benefits är äntligen här!

Bio är för mig kanske den bästa terapi och avkoppling som finns. När det är som allra hetsigast runt omkring så hoppar jag gärna in i en salong och kryper ner med en cola light och en påse popcorn. Så skönt att bara stänga av allt som händer och fly in i en annan värld för ett par timmar. Efter att ha suttit och skrivit körarrangemang hela dagen så behövde verkligen en härlig bioupplevelse. Dessutom har jag gått och väntat i flera månader på att ”Friends with benefits” med Justin Timberlake och Mila Kunis ska komma till Sverige. Nu är den här och jag älskade varenda minut av filmen så klart.

Annons

Jag är grymt svag för kärlekskomedier. Tycker att det är perfekt att få skratta lite och även fälla några tårar på slutet. Uppbyggnaden är enligt traditionell mall. Pojke möter flicka, efter ett tag blir dom kära. Komplikation uppstår och dom skiljs åt för en stund. Men till slut får dom så klart varandra igen!! Konceptet funkar alltid. I alla fall på mig 🙂

”Friends with benefits” får 10 popcorn av 10 möjliga.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter