Från flyget till festen!

Det kändes lite trist att lämna ett 32 grader varmt Kreta för att åka hem till Sverige och inse att hösten snart är här. Fick ett par timmar vid poolen imorse och det var härligt att få insupa det allra sista av Grekland för i år. En bil kom och hämtade mig och tog mig till flygplatsen i Heraklion. Sen var det bara att stålsätta sig igen och kliva ombord på charterflyget hem. Det gick mycket bättre den här gången även fast jag hamnade bredvid en ettåring som inte var helt nöjd med att flyga. Både mamman och pappan var dock coola föräldrar och det hade en lugnande effekt på den lilla tjejen.

Annons

Knappt hade jag hunnit landat på Arlanda förrän det var dax att ge sig ut på mingelfest. Café Opera hade ikväll prisutdelning för golftävlingen Christos Masters. Jag var där tillsammans med Emma Igelström och Anton Hysén. Nästa hela den svenska sporteliten var samlade. Anna Benson agerade fotograf när den här bilden togs.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
  • Anonym

    Tack Gabriel för att du hade tålamod med vår rastlösa lilla tjej, jag håller med dig om att charter är en prövning! Kram från ”coola mamman” 🙂