Ett pass på hotellets gym!

Ännu en solig dag på Kreta. När man är på relaxsemester så händer det inte så mycket. Det lunkar liksom bara på! Tänkte att jag skulle ta er med till hotellets gym. Där har jag spenderat ganska mycket tid under den här resan. En av anledningarna är att det finns en tank med iskallt vatten där ha ha. På det här jättekomplexet finns det endast dryck i barer och restauranger. I den lilla market butiken säljer man ingen dryck och mitt kylskåp är så litet att inga vattenflaskor får plats. Anledningen till detta är givetvis att hotellet ska tjäna så mycket pengar som möjligt, men på gymmet är vattnet kallt och gratis. Kalla mig snål, jag använder hellre ordet smart 🙂

Annons

Så här ser det i alla fall ut på hotellets gym. Det finns det mesta man behöver av både fria vikter och maskiner.

Löpbandet som numera är min bästa vän har TV-kanaler som CNN, BBC, Sky News och många fler. Dessutom kan man spela spel samtidigt som man springer. Det finns både kortspel och memory. Jättehärligt sätt att fördriva tiden på och benen dom bara springer på.

Jag har fått lära mig att de bästa magövningarna gör du på bollen. Där har du nämligen spänningen kvar i magmusklerna under hela aktiviteten. Det finns inget sätt att fuska på utan du måste hålla balansen och spänna magen till 100%.

Efter mitt hårda träningspass åt jag världens godaste Caprese med körsbärstomater och mozzarella som smälte i munnen. Älskart:-)

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • Hielte

  Oj, fint gym, lyx löpband tycker jag ;-).
  Härliga Grekland, vi åker till Thassos i september.
  Inget Aten för oss i år, vi har tillbringat en vecka i september där i fler år. Vi bor då i samma kvarter som nya Akropolis museet. Så vi har upplevt en stad i förändring.
  När jag har tittat på dina fina bilder därifrån, ser jag att det är ”våra” stigar du har trampat. Känns kul.
  Ha en fortsatt fin semester.
  Kram
  Eva Hielte