En tur till Agios Nikolaos

Ännu en väldigt blåsig dag (som ni kan se på frisyren) här på Kreta. Mina dagar börjar redan få rutiner. Klockan ringer 9.15 för att jag ska hinna till frukosten innan det stänger. Grekland ligger en timme före Sverige i tid så i mitt huvud är klockan då bara 8.15 och det är tidigt för att vara semester. Efter frukosten dyker jag ner i en solstol med en god bok, för att några timmar senare ta mig till gymet och springa en stund. Träningspasset avslutas med ett gäng situps och armhävningar. Därefter ett dopp i poolen och en dusch. Kvällarna har hittills tillbringats hemma på altanen.

Annons

En bild över stranden som tillhör Diaos Cove där jag bor. Vattnet är ljummet och man vill aldrig gå upp.

Ni som har följt min blogg vet att jag inhandlade ganska många nya badbyxor för några veckor sedan. Dagens brallor är de mest tveksamma enligt mig. Vad tycker du? Ser det ok ut?  Kändes dock ok att prova här på hotellet för det är inga svenskar här och alla greker dom bara ler 🙂

Jag berättade tidigare i blogginlägget att jag brukar hänga på rummet på kvällarna, men ikväll ändrade jag på det. Jag tog mig in till Agios Nikolaos som är den stad som ligger närmast hotellet. En liten mysig fiskeby med en egen saltvattensjö.

Visst ser det mumsigt ut?? Eller kanske inte 🙂 Kunde inte låta bli att ta en bild på min middag. Kan trösta er med att det smakade bättre än vad det ser du.

Hittade flera mysiga butiker inne i stan, men saknar det grekiskt pittoreska som finns på bla Mykonos och Santorini.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • Anne

  jag gillar Dina badbyxor, blått/vitt randigt är supersnyggt

 • Gabriel

  Tack Anne vad glad jag blir!

 • Cathrine

  Badbrallorna är helt klart snygga! 🙂

 • Gabriel

  Tack tack Cathrine!

 • Lottasoderqvist

  Snygga badbrallor. Kul att se bilder från Agios Nikolaos. Oj, vad tiden går. Jag bodde där ett år för ca 25år sedan. Måste åka dit igen och kolla läget. Tack för tipset.

 • Jaana

  Åh, Agios Nikolaos…. där tillbringade jag och min ex man vår bröllopsresa! Vi åkte dit i slutet av säsongen och det innebar väldigt lite turister… sista veckan var vi helt själva på vårt hotell och fick till och med nyckeln till ytterdörren så receptionisten inte behövde jobba för vår skull!!!