En sjukling och fiskpedikyr!

Stackars Ola blev rejält matförgiftad igår. Vi åt en ganska risig lunch på stranden och när vi kom tillbaka till hotellet bröt eländet loss. Det slutade med en lång och tuff natt över toalettstolen för stackars Ola. Jag höll för öronen så gott jag kunde. Grekiska hus är väl inte direkt de mest ljudisolerade i världen 🙂 Jag inhandlade massor av coca cola och gick till apoteket för att få råd. Idag mår han mycket bättre men känner sig fortfarande matt, så det har varit en lång vila på solstolen i skuggan för herr Lauritzson. Tobbe har dragit vidare på egen hand. En nattfärja till Kos och där väntade nya äventyr. Jag tror att det är bäst att han själv får berätta vad han skulle dit och göra .-)

Annons

Utsikt över poolen på hotellet där vi bor. Det ligger ganska högt upp så vi har verkligen kunnat njuta till fullo av solnedgångar och mycket annat.

Jag gick förbi det här märkliga stället när jag var ute på en tur runt stan. Ett spa där fiskarna gör jobbet. En slags pedikyr fast utan filar och polering. Man stoppar helt enkelt ner sina fötter i det här akvariet och så börjar fiskarna att äta upp dina gamla hudrester. Låter kanske underligt men det ska tydligen vara väldigt effektivt. Ser i alla fall riktigt komiskt ut måste jag säga. Kanske läge att stoppa i en piraya så försvinner allt på en gång 🙂

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter