En riktig slappardag

Jag sov ganska länge idag och vaknade av att stolar skrapades i taket då frukostmatsalen ligger precis ovanför vårt rum. Killarna sov ännu längre än jag så det blev en tyst dusch och en lång frukost. Jag tog min moppe och drog iväg strax efter 12. Har blivit smått förälskad i min vespa. För en bilberoende person som jag så är det härligt att få testa på något annat. Man blir mer ett med naturen på moppen även fast du precis som i bilen inte direkt får någon motion. Det tar ca 20 min att åka till stranden och jag hittade en skön plats under ett parasoll. Där låg jag och filosoferade tills grabbarna dök upp ett par timmar senare.

Annons

Vi har redan skapat våra rutiner här i Grekland och precis som de andra dagarna avslutade vi strandpasset med en lunch/middag på en härlig restaurang vid havet. Idag blev det sallad för mig och halloumi som jag älskar. Det bästa med salladerna här på Mykonos är att dom blandar sallad och frukt. Det är inte antingen eller som det oftast är hemma i Sverige.

På hemvägen stannade vi till och kollade på den vackra solnedgången. Det är sådana stunder man ska ta med sig i minnet när höstmörkret kommer krypande.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • Lena Svahn

  Aaaaaw, vilka fina inlägg so far från er resa i Grekland! Vilka härliga bilder, försökte läsa bloggen från min iPhone, men det var ju bara att ge upp direkt och ta fram lappen. Förstår känslan att susa fram på en vespa där, frihet…. Vilken luft och vilka dofter och vyer det måste vara – helt underbart. Tack för att du delar detta 🙂

 • Berit Karlsvard

  När jag ser dessa vackra bilder från Mykonos så läääängtar jag dit !!!!!!! men först blir det Järvsö för min del .
  Kramizar
  Berit

 • Gabriel

  Tack Lena. Jag njuter varje sekund och försöker att ta med mig så många minnen jag bara kan från denna underbara plats.

 • Gabriel

  Hej Berit. Mykonos finns kvar så njut nu av Järvsö och ta dig en tur hit när du får möjlighet Kram