En mindre bra Start på dagen!

Allt för ofta så blir det knas med frukosten hemma hos mig. Problemet ligger i att när jag öppnar kylskåpet så är yoghurten slut! Imorse var det precis det som hände. Jag var sen och skulle åka iväg till Katrineholm och jag öppnade kylen som ekade tom. Ja så det blev Start på tallriken utan yoghurt. Well, well, det är sånt som händer!

Annons

Jag swischade förbi de södermanländska fälten och visst kan man börja ana att hösten är på väg? Inte till min glädje dock, hade gärna haft sommar året om!

Har haft den andra träffen av många med Gabriels Änglar och Friends. Idag var det alla rektorer i Katrineholms Kommun som jag fick berätta min vision för. Det blev ett bra samtal och jag fick med mig många tankar som är viktiga att bejaka innan man drar igång det stora arbetet. Det är viktigt att fler instanser än skolan är med för att bygga en bra miljö för alla barn. Man behöver bla få med sig sociala myndigheterna och framförallt alla föräldrar.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
  • Marie

    Heja på, du gör ett jättebra och viktigt jobb!!
    Kram