En lördag med lite av varje!

Jag blev så lycklig imorse när jag tittade ut och såg att solen lyste från en molnfri himmel. Frukost var bokad med festfixaren Johan Petré och Pr- proffset Fredrik Andersson kl 12.00. Taket på bilen åkte av och jag styrde min färd mot ”Lisa på Torget” som ligger på Östermalm. Insåg ganska snart att det inte fanns så mycket frukost på menyn så det fick bli en toast skagen. Kanske inte den bästa rätten att starta dagen med men gott var det 🙂

Annons

Efter frukosten tog jag med mig Anna Benson till båtklubben nere vid Skanstull. Vi satt i solen med en fika och bara njöt av sensommaren och alla båtar som åkte förbi. En timmes sömn och en löprunda hann jag med på eftermiddagen innan…..

…. det var dax att möta upp Filip Stiller, Ola Lauritzson och Linus Erlandsson för en middag på ”Mississippi-Inn”. Det är ett typiskt amerikanskt ”Steak House” så kött blev det i mängder 🙂

Kvällen blev till natt på ”Zipper” där vi avslutade på dansgolvet till DJ-Mathias Lundströms musik!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter