En kväll fylld av sång i Malmö

Den här onsdagen började med att jag åkte hem till min vän Sarah Dawn Finer på en frukost och födelsedagsfika. Hon fyllde nämligen 30-år och det ville jag givetvis fira. Jag hade köpt med mig en väggklocka som jag själv tyckte var ur snygg… ha ha fattade ni den?? UR- snygg 🙂 Jag tror att Sarah D gillade den oxå.

Annons

Direkt från kalas till Arlanda och en flygtur ner till Skåne. Jag somnade som vanligt samma sekund som planet lyfte och kände mig ganska utvilad när vi landade en timme senare.

På bilden här ovan ser ni mig tillsammans med Gunilla Hedenby som är journalist på Allas veckotidning. Hon kom in och besökte mig i min loge innan kvällens Du kan sjunga gospel drog igång.

På eftermiddagen mötte jag upp  min pianist Erland Sjunnesson för att repetera igenom kvällens låtar. Jag kör mina Du kan sjunga gospelkvällar i Malmö i en kyrka som heter St: Johannes och den ligger mitt inne i centrum.

Så här såg det ut kl 18.00 innan alla sångssugna människor var på plats.

Kl 19.00 var det lite mer action i kyrkan 🙂

De här härliga tjejerna hjälper mig att administrera och ta hand om alla körsångare både innan och efter repetitionerna. Från vänster Meta Wåhlin, Marie Stjernfeldt som är min assistent och hjälper mig med bokningar, hemsida och mycket annat och Gitte Östergaard. Tack för att ni finns!!

Det blev en riktigt härlig uppstart på Du kan sjunga gospel i Malmö. Direkt efter vi var klara åkte jag till Kastrup för att hinna med sista flighten hem till Stockholm.

Tack Malmö för en härlig kväll!!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter