En dag i kaos

20110719-212158.jpg

Jag har nu suttit i timmar och slitit mitt hår för att få ordning på min iPad. Problemet är att jag inte har kunnat ladda upp bilder till bloggen. Det började med att knappen som man laddar upp med inte fungerade när jag skulle köra via iPad.

Annons

Efter det laddade jag hem flera olika appar som inte heller funkade. Jonas Björk på Allers förlag kom slutligen till min räddning. Nu sitter jag här och skriver mitt första inlägg på min iPad. Ni får avgöra om det duger 🙂 Jag ska bege mig iväg på en liten resa snart och tanken var att jag inte skulle släpa med mig datorn utan jag tänkte hålla kontakten med er här på bloggen via iPaden. Hoppas att det lyckas. Planen var att jag skulle ägna den här dagen till tvätt, packning och förberedelser inför morgondagens allsång i Katrineholm. Så blev det inte riktigt. Well jag får vara uppe några extra timmar ikväll så löser det sig nog.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter