Det stora matlagningstestet

Så var det då dax för det stora eldprovet! Vaknade imorse med ett rejält pirr i magen. Det är inte ofta jag blir nervös men idag var jag ute på väldigt djupt vatten 🙂 Expressens matbilaga plingade på dörren kl 11 och då hade jag redan hunnit förkoka rödbetorna vilket var väldigt tur. Det visade sig nämligen att rödbetor måste koka minst 50 min, vilket är en evighet i matlagningsreportage sammanhang.

Annons

Fotografen Anna Hållams och journalisten Danielle Deasismont hade en lugnande effekt på mig så efter några minuter kände jag mig som en kung i köket. Det var kastruller på spisen och i ugnen gräddades min lax. Jag hade faktiskt riktigt kul. Kanske borde ta tag i min matlagning på riktigt och lära mig fler än de 3 rätter jag kan 🙂  Ja det ska jag, nu får det bli ändring här hemma. Har man fyllt 37 så är det faktiskt dax att bli vuxen.

Här ser ni dagens underverk 🙂 Receptet kommer i Expressens Matbilaga lite längre fram i höst!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
  • Jill

    Ser gott ut Gabriel!!