Charter är inte min grej!

Med risk för att låta bortskämd så måste jag ändå få säga att flyga charter är hmm, hur ska jag uttrycka mig? Jo, väldigt ”speciellt”. Idag tryckte jag in mig i ett plan tillsammans med 450 andra solsugna svenskar. 19 bebisar satt i knät och totalt var det 70 småbarn ombord. Jag älskar verkligen barn men när man har sovit 3,5 timmar och ser fram emot att stilla få somna in i sin flygstol så är det inte optimalt med skrik från alla håll och kanter. Lagom till att maten skulle serveras så spred sig en riktigt frän bajslukt i kabinen. När vi väl hade landat så fick ingen resa sig förrän flygvärdinnorna hade delat ut påsar med taxfreevaror till passagerarna. Lägg därtill att nästan hälften hade fått fel innehåll i sina kassar så kan ni ju tänka er vilken härlig stämning det blev ombord. Nästan så att jag höll på att stämma upp i en allsång 🙂

Annons

Men så fort jag klev av planet så ändrades allt till det bättre. Jag hade endast köpt mig en flygstol på charterplanet så i och med landningen tog alltså mitt charteräventyr slut. Nu blev jag istället hämtad i en snygg mercedes och skjutsad till andra sidan av den grekiska ön Kreta….

På resorten Daios Cove väntade de här trevliga kvinnorna med kalla handdukar och blommor. Jag fick en rundvandring och en välkomst juice….

….sen blev jag skjutsad till mitt rum i en golfbilen.

Daios Cove är en ny resort som ligger helt privat i en egen vik. Här ska jag vara en vecka och inte göra många knop. Bara vara med mig själv, helt ensam! Väldigt intressant då jag redan efter bara några timmar håller på att få lappsjukan 🙂 Vi får se hur det går. Kanske rymmer jag till Aten eller nåt, vem vet!

Här är mitt rum. Sängen är modell större och är grymt skön som ni säkert kan gissa!

Det här är det bäst! Min altan har en egen pool. Hur nice är inte det? Undrar om jag vågar ta ett nakenbad ikväll när ingen ser:-)

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • Katarina

  Hej Gabriel.
  Ha det så skönt på Kreta. Vilka fina bilder.

 • Du börjar snart ta positionen som ärkestekar’n.

 • Helene

  Ser härligt ut!
  För 15 år sedan var vi en av barnfamiljerna på charter-resa just till Kreta. Tiden går…i morse åkte äldsta sonen med sin flickvän till Turkiet ..
  Hoppas du får en underbar vecka!
  /Helene

 • Tobiasbtf

  Åk till Aten… Där finns det ju annat också…

 • Lena G Olsson

  Var hittar du alla fina hotell?

 • Jaana

  Åh, ser ju riktigt nice ut!!! Klart du ska hoppa i egna poolen ikväll! Hoppas att du får en riktigt härlig vecka!

 • Ååå…ser helt ljuvligt ut! !! Hur var det att ta ett dop i polen på natten 🙂 ? för det gjorde du väl ?! Slappa och ha det skönt !!

 • Thomas Elbaum

  när vi är klara med vårt hotel,är det bara att komma,sängarna är urmysiga och jätte stora
  http://thethreebytpv.com/blog/

 • Gabriel

  Ser fram emot det. Tack Thomas och lycka till med bygget.

 • Gabriel

  Marianne det var helt underbart.
  Kram Gabriel

 • Gabriel

  Tack Jaana.
  Kram Gabriel

 • Gabriel

  Ha ha ja Akropolis är verkligen fantastiskt 🙂

 • Gabriel

  Tusen tack Helene
  Kram Gabriel

 • Gabriel

  Ha ha 🙂

 • Gabriel

  Tusen tack Katarina.
  Kram Gabriel

 • Anne

  ha en riktigt skön vecka för snart ska ”vi” träna i Portugal eller hur ? Ta det nu lugnt så får Du mkt spring i benen…
  Men tänk på att solen är farlig…Du har ju fått mkt av den varan kram Anne