Carola fyller 45-år

Ikväll har jag firat min kära vän Carola som fyller 45. Tanken var visst ett litet tårtkalas hemma i villan, men det slutade med ca 60 gäster och ett riktigt stort partaj. Jag är dock inte förvånad för fröken Häggkvist är bäst på att fixa stora och roliga fester. Hon blir dessutom bara vackrare och vackrare för varje år. Hur gör du Carola??

Annons

Att köpa present till en kvinna som nästan har allt är inte så lätt vill jag lova. Jag hittade dock två väldigt härliga hudprodukter från mitt favomärke Molton Brown. Här är mitt paket och en liten blomma till det 🙂

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter