Bloggen flyttar till ny adress!

Kära bloggläsare!! Det har blivit dax för mig att flytta vidare min blogg till en annan adress. Jag har haft en underbar tid tillsammans med er här på Allas och nu startar ett nytt kapitel på http://gabrielforss.bloggarenan.se/ . Hoppas att du vill följa med mig dit.

Annons

Kram och stort tack

Gabriel

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter