Är väldigt förtjust i Aten!

Sorry att jag inte fick till någon blogg igår kväll. Jag får skylla på dåligt internet på hotellet. Dagen började med att jag satte mig på flyget från Mykonos till Aten. Det hann knappt lyfta innan vi skulle landa 🙂 När väskan var uthämtad begav jag mig till taxikön utanför flygplatsen. Men det var ingen kö och det var heller inga bilar.. What?? Taxistrejk, ja ja bara att släpa iväg på bagaget till tunnelbanan. Värmen låg på ca 34 grader så snacka om lycka när jag kom fram och insåg att det är full luftkonditionering i Atens tunnelbana.

Annons

Mitt hotell låg precis vid Omonia torget i centrala Aten. När jag kom upp ur tunnelbanan så ställde jag ifrån mig bagaget för att knäppa några bilder. Genast kom det fram en farbror och sa till mig att hålla koll på mina grejer för här plockar tjuvarna allt dom kommer åt. Jag gick raskt iväg med mitt pick och pack och hittade så småningom fram till hotellet.

Här blev det takpoolen direkt. En frukttallrik och ett dopp i vattnet sen var jag hur nöjd som helst.

Klockan 20.00 blev jag upphämtad av min grekiska vän Yannis. Vi har inte setts på två år så vi hade givetvis mycket att prata om. Yannis tog mig till ett mycket trendigt område som heter Gazi. Underbart, underbart, hade en väldigt trevlig kväll. Tyvärr har jag inga bilder på Yannis. Vi käkade middag i Gazi och njöd av atmosfären!

Massor av coola restauranger har växt fram ui gamla nedslitna byggnader. Här ser ni några exempel på restauranger. I mitten av alla krogar ligger en grön park. Kan vara skönt att slappa där ett tag och bara njuta av livet.

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter