Allsång på Steninge Slott

Under hösten kommer jag att ha allsångskonserter på Steninge Slott som ligger mellan Märsta och Sigtuna. Jag drar igång söndagen den 28 aug och på premiären gästas jag av Pernilla Wahlgren.

Inför detta nya projekt träffade jag Jeanina Santiago som är journalist på tidningen Sigtunabygden. Hon gjorde en ganska lång intervju och jag berättade mycket om de nya allsångsupplägget på Steninge. Vi kommer att köra nästan varje söndag fram till mitten av oktober och jag har med mig en gästartist varje gång. Vi kommer att vara inomhus i en riktigt cool lokal. Tiden är 17.00 och du är givetvis välkommen.

Annons

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter