Allsång på Steninge Slott söndag 28 aug!

Imorgon söndag har jag premiär på min nya Allsång på Steninge Slott. Pernilla Wahlgren är min första gäst tillsammans med Ekebykören och Dream Pack. Vi drar igång kl 17.00 i Stenhusladan (inomhus). För mer info kolla in steningeslott.se. Hjärtligt välkomna!!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
  • Synnöve

    Lycka till! Hoppas det blir succé!