Allsång med Markoolio i Katrineholm

Markoolio var en av mina gäster ikväll på Allsången i Katrineholm. Det blev en riktigt härlig kväll och solen tittade fram ordentligt lagom till att konserten skulle börja. Det var massor av barn på plats och Coop Extra bjöd alla på varsin glasspinne. Jag öppnade med Anne-Lie Rydés version av ”Bossa Nova” och partyt drog igång ganska snabbt. En väldigt begåvad 11-årig flöjtist med namn Albin Ormegaard briljerade i både ”Anthem” och ”Fairytale” ackompanjerad av min brorsdotter Victoria på piano. När Markoolio klev på scenen blev det helt galet i publiken och barnen var verkligen i extas. Han körde ”Rocka på”, ”Värsta schlagern” tillsammans med en liten tjej som heter Adela, ”Millenium 2”, ”En kväll i juni” och ”Ingen sommar utan reggae” så ni fattar att det var allsång på riktigt 🙂

Annons

På eftermiddagen signerade jag skivor på Katrineholms-Kuriren i två timmar. Vi har släppt ”Team Gabriels” första skiva. Jag har inte skrivit så mycket om detta på bloggen ännu och det beror på att första upplagan nästan tog slut direkt.  Jag kommer att berätta mer om skivan och att alla pengar går till Gabriels Änglar och Friends så fort vi har fått en ny leverans med skivor.

Den stora överraskningen ikväll var Björn Kjellbris som är världsmästare i bollnickning. Nu för tiden reser han runt och kör en bollkonstshow. Han visade prov på detta med ett fyra minuter långt nummer där han både tar av och på sig kläder samtidigt som bollen nickas på huvudet. Riktigt coolt! Fler bilder från allsången kommer imorgon!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter