Allsång i Monte Gordo

LaGaylia är nu på plats i Portugal och ikväll blev det Allsång i Monte Gordo. Vi hade grymt kul med publiken, det blev verkligen värsta öset! Jag hade planerat en överraskning för alla svenska resenärer och det var att flera av instruktörerna kom och gästade min allsång. LaGaylia var först ut och hon sjöng ”Cecilia Lind” och ”Dancing Queen”.

Annons

Tobias Wallin tog med sig Johanna och bjöd på en fantastisk pardans á la Let’s dance. Efter det var det Karl Dyalls tur att köra en riktig jazzstandard som toppades med lite akrobatik. Jonas Hedqvist entrade sedan scenen med ”I am what I am” och LadyGagas ”Born this way”. Mellan mina gästers uppträdanden körde jag en hel kavalkad av allsånger och publiken hängde på.

Konserten avslutades med fotografering. Har verkligen ett helt underbart gäng med mig här nere. Dessutom lyser solen varje dag och livet är bara toppen!!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter