Airborne en räddare i nöden

När jag vaknade i morse kände jag att något hemskt var på gång i halsen. Ni vet den där otäcka känslan som man har precis innan en rejäl förkylning bryter ut. Jag gick direkt upp ur sängen och tog fram en Airborne.

Annons

Den här tabletten har räddat min vår! Under hela Körslaget så vandrade förkylningsbacillerna runt bland alla körer i studion. Jag kände vid ett par tillfällen att något var på gång men direkt lyckades jag stoppa den med Airborne. jag var inte sjuk en dag under hela våren vilket är ett under. Jag fick tips om denna tablett i USA för ca ett år sedan och den har en ganska rolig historik. Airborne uppfanns av en skolfröken som var trött på att alla elever smittade henne med sina förkylningar hela tiden. Hon testade att blanda drinkar med örter och vitaminer och märkte att det hjälpte henne att hålla sig frisk. Så småningom kontaktade hon ett läkemedelsföretag som började tillverka blandningen i tablettform. Den finns i olika smaker och man löser upp den i ett glas med vatten. Jag har inte hittat den i Sverige men online kan du köpa Airborne. Testa, förhoppningsvis hjälper den dig lika mycket som den har hjälpt mig!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

 • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
 • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
 • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
 • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
 • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
 • Katarina, DSKG Malmö

  Du får krya på dig.

 • Maria Böhme

  Åh, jag behöver en sån nu (helst redan i morse..). Om du inte var i Katrineholm hade jag bett att få låna en. 😉 Hoppas det funkar även denna gång! Kram

 • Gabriel

  Ah typiskt att jag var i Katrineholm just nu. Hoppas att du kryar på dig Maria. Kram

 • Gabriel

  Tack jag känner mig redan mycket bättre. Kram

 • Marie

  Hoppas du inte blev däckad, det var ju en lite kylig kväll igår. Men då menar jag inte allsången, det var som vanligt en kanonkväll. Barnens kväll, men som mormor hade jag också roligt! Och Albin Ormegard, vilken kille!
  Kram från mormorn som ropade för att barmbarnen ville fotas tillsammans med dej.