4 Stjärnors middag

Nu får jag berätta vad det är för härligt gäng som jag umgås med den här veckan. Tess Merkel (Alcazar), Grete Qviberg (Ladies på Östermalm), Rigo (Infinite Mass) och jag spelar in ett nytt program som heter ”4 Stjärnors middag”. Man kan säga att det är en blandning mellan ”Halv 8 hos mig” och ”Stjärnorna på slottet”. Idag var vi hembjudna till Tess på en fantastiskt god middag. Som ni ser på bilden så hade vi det ganska skoj. Tess underbara dotter Minya delade ut presenter i form av Alcazar t-shirts och Lady Gaga glasögon. Grymt coolt gäng eller hur??

Annons

Vi började kvällen med att filma ute på kajen. Här ser ni hela teamet in action!

Rigo, Grete och jag lämnade Tess för en helkväll på stan. Nja det blev inte riktigt så utan jag avslutade med ett dopp i sjön vid Hellasgården!

Prenumerera på allas

Senaste kommentarer

  • Sven sebra: Är Gabriel öppen/garderobs gymnast????
  • Erika: Är henric där och johan tillsammans? du har alltid bilder på dem två :)
  • Arska från Finland: Jag har alltid tyckt om din music, men den här i bilden är det bästa!
  • gäst: Bara för att ha nåt att säga: Cikis betyder utgång på Turkiska. Knäppt!
  • Erik: Glowcar på idungatan? satan, de lirarna brände sönder skinnet i min bil med ett värmeaggregat och hotade mig...

Etiketter
  • Mk Vikstrom

    Dopp i Hellasgården, och du ringde inte ! (ler)
    Lycka till i kväll! Kramis!